Veluwecamping de Pampel in top 3 meest gastvriendelijke vakantiepark

Vrijdag 15 januari 2016

Door Redactie

De Pampel

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht is Veluwecamping de Pampel in Hoenderloo uitgeroepen tot `highly commended` vakantiepark in de categorie `Welcome Award´. Daarmee behoort de camping tot de top 3 van de meest gastvriendelijke parken in Europa.

De Welcome Award werd namens De Pampel in ontvangst genomen door eigenaar Arno Uithol: “We zetten in op kleinschaligheid met ruimte en aandacht voor persoonlijk contact en we merken dat dat echt gewaardeerd wordt. Het afgelopen jaar hebben we onze medewerkers één op één getraind op gastvriendelijkheid. Onze receptiemedewerker gaat bijvoorbeeld even staan als er een gast binnenkomt. Ons nieuwe beheerdersechtpaar van onze andere camping ’t Schinkel maakt binnenkort een persoonlijk kennismakingsrondje. Het zit ‘m vaak juist in de kleine dingen waardoor je het verschil kunt maken.”

Twee jaar geleden werd Veluwecamping de Pampel ook al door Alan Rogers uitgeroepen tot runner-up in de categorie ´Country Award´ voor hun bijzondere en bosrijke locatie midden op de Veluwe. Uithol probeert op de Veluwebeleving in te spelen door samen met collega ondernemers uit de regio activiteiten te organiseren die direct verband houden met de natuur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!