Verdachte steekincident aangehouden

Vrijdag 21 september 2012

Door Redactie

De politie heeft op woensdag 19 september een 36-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor mishandeling. Hij wordt ervan verdacht twee Poolse mannen met een mes te hebben verwond op een bungalowpark in Uddel op zaterdag 15 september.

Het incident vond plaats in de kantine van een bungalowpark aan de Elspeterweg in Uddel rond 22:45 uur. De 36-jarige man zou zich na binnenkomst in de kantine direct heel agressief hebben gedragen, ruzie hebben gezocht en met stoelen hebben gegooid. Een 26-jarige man uit Polen probeerde de man te kalmeren, maar werd meteen belaagd door de man. Er ontstond een worsteling, waarbij de 36-jarige Apeldoorner op enig moment een mes zou hebben getrokken. Ook een 28-jarige man uit Polen raakte gewond toen hij de twee mannen probeerde te scheiden.

De 26-jarige liep meerdere snijwonden op en is naar het ziekenhuis gebracht. De 28-jarige liep enkele lichte verwondingen op en had geen doktersbehandeling nodig.

De verdachte werd sinds het incident gezocht en werd op 19 september door agenten op de Asselsestraat gesignaleerd en aangehouden. De man is naar het politiebureau gebracht. Hij is voor verhoor ingesloten en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!