Vereniging Wereldwinkel Apeldoorn is op zoek naar een voorzitter

Woensdag 3 november 2021

Door Apeldoorn Pakt aan

Wil jij bijdragen aan een betere wereld? Wil jij je vrijetijd en je talent inzetten? Dan is de Wereldwinkel misschien wel jouw goede doel. Prachtige en bijzondere producten met een verhaal. Maatschappelijk betrokken, maar ook een gezellige winkel, leuke vrijwilligers en een goede sfeer.

Bestuur

De Wereldwinkel Apeldoorn is opgericht in 1971. Er werken gemiddeld ongeveer 30 vrijwilligers. Het merendeel van hen werkt als winkelier in de winkel. Het bestuur van Vereniging Wereldwinkel Apeldoorn is verantwoordelijk voor het beheer van de winkel en het welzijn van alle vrijwilligers. Sinds korte tijd werkt de organisatie met verschillende werkgroepen, die hun eigen taken hebben en zelfsturend zijn. Denk hierbij aan inkoop, vrijwilligers en organisatie. In totaal zijn er 8 werkgroepen. Elk bestuurslid is portefeuillehouder van 1 of meer werkgroepen en vertegenwoordigt deze werkgroep in het bestuur. De voorzitter is van deze taak uitgesloten.

Wat ga je doen?

  • Bestuursvergaderingen inhoudelijk voorbereiden in overleg met de secretaris.
  • Vergaderingen leiden en zorgen voor een proactieve besluitvorming.
  • De organisatie vertegenwoordigen naar buiten en verbinding zoeken met derden die iets kunnen betekenen voor de organisatie.

Wat verwachten zij van jou?

  • Leidinggevende capaciteiten
  • Consensusdenker die kan beslissen
  • Bestuurlijke ervaring (is een pré)
  • Het leuk vinden om in een team samen te werken en plezier te maken

Meer informatie

Spreekt deze vacature je aan of wil je meer informatie over deze vacature? Kijk op: Apeldoorn Pakt Aan. Of neem contact op met de secretaris van het bestuur Henk Ronteltap. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-58743512.

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telefoonnummer: 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!