Verstuur je online bestellingen via Fietskoeriers Apeldoorn

Dinsdag 15 december 2020

Door Redactie

Naast de horeca moeten vanaf vandaag, dinsdag 15 december, ook de niet-essentiële winkeliers, kapsalons, theaters en musea de deuren gesloten houden, in ieder geval tot en met 19 januari 2021. Maar online bestellen bij winkels kan vaak wel. In het kader van ‘support your local’ hoopt Centrummanagement Apeldoorn dat zoveel mogelijk ondernemers hiervoor Fietskoeriers Apeldoorn willen inschakelen.

“De komende maand gaan we vanuit CMA de consument stimuleren om jullie zo veel mogelijk te ondersteunen via aankopen vanuit huis”, meldt Centrummanagement in een mail naar de ondernemers. “Dat kan op allerlei verschillende manieren: van het aanschaffen van tegoedbonnen tot het gebruik maken van eventuele bezorgservices. Graag benadrukken we de mogelijkheden van Fietskoeriers Apeldoorn. Als ondernemer kan je je pakketten door hen laten bezorgen. Bezorging is standaard op dezelfde dag, bij uitzondering één dag later.”

Kosten

Als ondernemer kan je je aanmelden door een mail te sturen naar info@fietskoeriersapeldoorn.nl. “Vermeld daarin de naam van je winkel, de naam van de contactpersoon, het adres, mailadres en een 06-nummer. Fietskoeriers maakt dan direct een account, waarmee jij dezelfde dag nog jouw online aankopen kan laten bezorgen. Fietskoeriers haalt deze bij jou in de winkel op.”

Kosten voor bezorgen per pakket bedragen 4,50 euro in Apeldoorn (exclusief btw) en 6,50 euro buiten Apeldoorn (exclusief btw). “Vanuit CMA zijn wij op dit moment in gesprek met partijen om te kijken of de bezorgkosten (deels) vergoed kunnen worden, zodat die geen belemmering vormen om online te winkelen. Zowel voor de consument als voor de ondernemers.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!