[Video] Het Starters Event: De plek voor de oriënterende starter

Zaterdag 18 oktober 2014

Door Redactie

De Rabobank heeft samen met een aantal partners het gat opgevangen dat de Kamer van Koophandel had achtergelaten toen zij besloot te stoppen met de startersdag. Apeldoorn Direct sprak met Sander Bredewout van de Rabobank over het nieuwe Starters Event: “Ik start nu” dat plaats vindt op zaterdag 25 oktober in de Cantharel in Apeldoorn.

Start goed voorbereid je eigen bedrijf

Kom naar het Starters Event op 25 oktober. Speciaal voor de oriënterende starter organiseert het platform Ik-Start-Nu het Starters Event. Een event waar je bij moet zijn! Op zaterdag 25 oktober ben je van harte welkom tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij de Cantharel in Apeldoorn. De toegang is gratis.

Informatie op één plek
Bij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap, door je eigen bedrijf te starten of als ZZP’er aan de slag gaan, komt veel kijken. Je hebt allerlei informatie nodig: hoe maak je een businessplan, wat moet je regelen om je officieel te registreren, wat heb je nodig op het gebied van financiering en ICT en hoe zit het met de belasting. Om het jou, als oriënterende starter, zo gemakkelijk mogelijk te maken, brengen we alle relevante partijen voor je samen tijdens een evenement: Het Starters Event.

Kennis, inspiratie en netwerken
Op Het Starters Event zijn alle partijen aanwezig die je nodig hebt wanneer je voor jezelf gaat beginnen. Door de opzet van Het Starters Event als een marktplein, kun je bij elke expert even gaan ‘winkelen’, ofwel informatie inwinnen en vragen stellen. De aanwezige experts zijn gespecialiseerd in onder andere notariaat, fiscaliteit, boekhouding en accountancy, financieringen, verzekeringen, lease, subsidies, (online-)marketing, websites, netwerken, juridische zaken, rechtsvormen en inschrijvingen. Ook heb je de mogelijkheid om interessante en inspirerende workshops te volgen. Zo start je goed voorbereid je eigen bedrijf.

Initiatiefnemer en aangesloten partners
Rabobank Apeldoorn en omgeving wil startende ondernemers helpen hun ambitie waar te maken. De oriënterende starter wil graag in contact komen met specialisten uit het werkgebied en is op zoek naar kennis en informatie, en natuurlijk een netwerk. Dit is de reden dat Rabobank dit initiatief heeft genomen om samen met partners met hart voor starters het platform te organiseren. Deelnemende partners: Gemeente Apeldoorn, Kantoor Dreef, Boon Accountants, Accountantskantoor Schimmel & Plante, Notarissen van Naam, De Lage Landen Lease, Care Media, Hestex Systems, Bosworx, Cantharel en Qredits.

Kijk op www.ik-start-nu.nl voor meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!