Help de bevolking van Oekraïne

[Video] Leerzame dag voor starters tijdens het ‘Ik start nu’ event

Woensdag 29 oktober 2014

Door Redactie

Op zaterdag 25 oktober vond het ‘Ik Start Nu‘ event plaats in de Cantharel in Apeldoorn. Het event voor de startende ondernemer die kennis wil opdoen, workshops wil volgen en wil netwerken. Apeldoorn Direct was erbij aanwezig om verslag te doen.

Kennis, inspiratie en netwerken
Op het starters event waren alle partijen aanwezig die je nodig hebt wanneer je voor jezelf gaat beginnen. Door de opzet van Het Starters Event als een marktplein, kon je bij elke expert even gaan ‘winkelen’, ofwel informatie inwinnen en vragen stellen. De aanwezige experts zijn gespecialiseerd in onder andere notariaat, fiscaliteit, boekhouding en accountancy, financieringen, verzekeringen, lease, subsidies, (online-)marketing, websites, netwerken, juridische zaken, rechtsvormen en inschrijvingen. Ook was er de mogelijkheid om interessante en inspirerende workshops te volgen. Zo start je goed voorbereid je eigen bedrijf.

Initiatiefnemer en aangesloten partners
Rabobank Apeldoorn en omgeving wil startende ondernemers helpen hun ambitie waar te maken. De oriënterende starter wil graag in contact komen met specialisten uit het werkgebied en is op zoek naar kennis en informatie, en natuurlijk een netwerk. Dit is de reden dat Rabobank dit initiatief heeft genomen om samen met partners met hart voor starters het platform te organiseren. Deelnemende partners: Gemeente Apeldoorn, Kantoor Dreef, Boon Accountants, Accountantskantoor Schimmel & Plante, Notarissen van Naam, De Lage Landen Lease, Care Media, Hestex Systems, Bosworx, Cantharel en Qredits.

Starters aan het woord
Apeldoorn Direct sprak tijdens het ‘Ik Start Nu’ event met een zestal starters over hun idee en/of ondernemingen. Zij kregen de gelegenheid om in één minuut te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Houdt Apeldoorn Direct in de gaten voor deze video’s.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?