[VIDEO] Ludieke actie Centrummanagement: gratis parkeren in de binnenstad

Vrijdag 20 december 2019

Door Redactie

Still uit de video

De Vereniging Centrummanagement Apeldoorn hield onlangs een ludieke actie. Bezoekers van de binnenstad werden verrast: ze hoefden geen parkeerkosten te betalen, die werden namelijk voor ze betaald.

Gasten van- en ondernemers in het centrum van Apeldoorn ervaren de tarieven van de parkeergarages vaak als teleurstellend. De ondernemers, vertegenwoordigd door deze vereniging, horen deze klachten regelmatig. Na veel inspanning blijkt dat Centrummanagement geen directe invloed heeft op de hoogte van de parkeerkosten in de diverse parkeergarages in de stad.

Warm welkom

Daarom besloot Centrummanagement op ludieke wijze een statement te maken tegen de kosten van het parkeren in de parkeergarages. Een promotieteam betaalde onder leiding van een heuse lakei onder feestelijke omstandigheden de kosten van de bezoekers die hun auto hadden geparkeerd onder het Marktplein. ,,Wij doen het zelf en anders”, zegt centrummanager Hella Soethof.  ,,Inkopen voor de feestdagen doe je natuurlijk in de binnenstad. Er is niks mooiers dan op deze manier onze gasten te verrassen en te bedanken voor hun bezoek. De actie is niet eenmalig: het komende weekend verrassen we nog meer gasten.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!