[video] Politie onderzoekt overval op benzinestation Deventerstraat

Dinsdag 28 oktober 2014

Door Redactie

Op maandag 27 oktober heeft er een overval plaatsgevonden op een benzinestation aan de Deventerstraat. De daders zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De overval vond omstreeks 21.00 uur plaats en werd door twee mannen gepleegd. Zij bedreigden het personeelslid en een klant met een vuurwapen of wat daar op leek. Vervolgens zijn zij er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Speurhond
De gewaarschuwde politie stelde direct een onderzoek in waarbij ook een Burgernetbericht werd verstuurd. In de omgeving werd naar de twee mannen gezocht en daarbij werd ook een speurhond ingezet.

Tips gevraagd
De daders zijn, zo blijkt nu, in de richting van de Generaal van Heutszlaan gevlucht. Mogelijk hadden zij in de buurt een vervoermiddel staan. In eerste instantie was het vermoeden, dat het om negroïde mannen ging, maar dit is absoluut niet zeker. Van hen is bekend, dat zij tussen de 1.70 en 1.80 m lang zijn. Beide mannen droegen donkere kleding en een van hen had een driekwart jas met glimmende stof en een capuchon.

Tips over de verdachten zijn welkom op 0900-8844.

 

Bron: Politie.nl | Laatste update: 28-10-2014 | 10:50 |Beelden Omroep Gelderland

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!