[VIDEO] Verbouwing Oranjerie: steeds meer winkels openen de deuren

Vrijdag 5 april 2019

Door Redactie

Nog steeds wordt er hard gewerkt aan winkelcentrum de Oranjerie in het centrum van Apeldoorn. Laatst plaatsten we al een video over alle werkzaamheden in het centrum, nu is het tijd voor een update van de Oranjerie zelf. Want stapje voor stapje gaan er meer winkels open in het vernieuwde winkelcentrum.

Zo is vorige week vrijdag, 29 maart de Body Shop geopend in de Oranjerie. Deze winkel zat vanaf eind september tijdelijk aan de Mariastraatkant van de Oranjerie, op de hoek tegenover de Intertoys. Ze waren daarvoor al verhuisd binnen de Oranjerie. De Body Shop zit op de plek waar ze eerst ook zaten: in de passage aan de Hoofdstraat.

Daarnaast is er volgende week ook weer een opening van een winkel. Warenhuis TK MAxx opent  donderdag 11 april de deuren. In februari vorig jaar konden we al melden dat deze winkel nu ook in Apeldoorn komt te zitten. De winkel staat bekend als ‘Amerikaanse koopjesgigant’. Ook bij de Mango en Didi zijn ze bezig met het afronden van de inrichting.

Overigens kunnen bezoekers momenteel alleen de Oranjerie in vanaf de Hoofdstraat. De kant van de Mariastraat is dicht vanwege de werkzaamheden aan die kant.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Hoofdstraat Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!