Vierde editie Help-Portret-Apeldoorn

Dinsdag 1 december 2015

Door Gerard Oltmans

Apeldoornse fotografen, visagisten, kappers en vele vrijwilligers bundelen op zaterdag 12 december hun krachten en komen in actie tijdens Help-Portret-Apeldoorn. Drie jaar geleden vond de eerste Apeldoornse editie plaats. Het blijkt telkens een bijzondere dag, met een lach, een traan, mooie, soms indrukwekkende verhalen en vooral veel gezelligheid met elkaar.

Voor wie

Onze gasten zijn mensen die graag een portret willen van zichzelf, met hun geliefden of met hun buddy, maar die hiervoor geen mogelijkheid hebben. Ze worden benaderd via de Apeldoornse maatschappelijke en kerkelijke organisaties. Deze kennen onze doelgroep het beste en weten wie graag mee zou willen doen. Vanzelfsprekend kunnen mensen die nog nooit geweest zijn en menen ook in aanmerking te komen, zich ook opgeven door een mail te sturen naar info@help-portret-apeldoorn.nl. Zij krijgen dan een inschrijf formulier gemaild. Dit kan tot 3 december

Wat doet Help-Portret

Help-Portret biedt gasten samen met hun geliefde(n) en/of met hun buddy de mogelijkheid om gratis een portret te laten maken door een professioneel team. Mooi gekapt en opgemaakt op de foto. Als een cadeau voor zichzelf of een fantastische cadeau of herinnering voor hun familie en/of omgeving. Ruim 350 prachtige mensen worden op de foto gezet en na de shoot wordt hun favoriete foto afgedrukt, ingelijst en meegegeven. Ook krijgt men een USB-stick mee met daarop hun fotobestanden. Om het wachten leuk te maken is er de hele dag wisselend entertainment.

Help-Portret kan niet zonder sponsors

We hebben veel zaken nodig en dat lukt niet altijd voor niets. Printers, printerinkt, lijsten, entertainment, maar ook bijvoorbeeld eten en drinken. Help-Portret is bedoeld om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Een groot deel van onze begroting wordt opgebracht door ons team via allerlei acties en foto-projecten. Dat doen we met veel energie en plezier, maar toch kunnen we niet zonder uw hulp. Wilt u ons steunen?

Dat kan op deze manieren:

  • Een financiële donatie op NL36 RABO 0101097948

  • Goederen die we kunnen gebruiken

  • Als vrijwilliger

Met uw steun zorgen we ervoor dat veel mensen met een blijvende herinnering naar huis gaan.

Als u meer wilt weten, neem gerust contact op met Gerard Oltmans 06 – 14 24 29 69 of Peter Vroon 06 – 47 14 14 33 of stuur een mail naar info@help-portret-apeldoorn.nl. Onze website is: www.help-portret-apeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!