Volop gezelligheid in Ons Honk

Donderdag 7 mei 2015

Door Zuid doet samen

De koffieochtenden op dinsdag in Ons Honk worden druk bezocht!

Sinds de heropening van ons Honk in januari wordt het steeds gezelliger in ons buurthuis! Er zijn al verschillende plannen voor leuke activiteiten. Daarvan is er één al een succes geworden: de wekelijkse koffieochtend op dinsdag.

Al vanaf de eerste koffieochtend kwam er een behoorlijk grote groep buurtbewoners naar Ons Honk toe. De een voor een krantje, de ander voor een kopje koffie en nog weer anderen voor een praatje. Eén meneer had een pakje kaarten bij zich zodat er gekaart kon worden. Kortom: het is een gezellige boel in Ons Honk op dinsdagochtend.

Die gezelligheid blijft overigens niet beperkt tot de koffieochtend. Via de koffieochtend zijn twee oudere dames die wel wat meer aanspraak willen aan elkaar gekoppeld. Nu is de bedoeling om samen af en toe eens iets te ondernemen. En daarmee is een van onze doelen met deze ochtend (buurtbewoners met elkaar in contact brengen) meteen al geslaagd!

U bent van harte welkom om ook langs te komen en een bakkie te doen! De koffieochtend is elke dinsdag tussen 9:30 en 11:30 uur in Ons Honk, Sperwerlaan 18.

Wilt u zelf meedenken over activiteiten en deze helpen organiseren? Laat het ons weten via: info@zuiddoetsamen.nl of bel ons: 06-372 84 586 (ma t/m do 9:00 tot 12:00 uur).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!