Help de bevolking van Oekraïne

Voortbestaan De Boerderij Beekbergen definitief

Donderdag 10 april 2014

Door Redactie

Het nieuwe bestuur en daarmee het voortbestaan van De Boerderij Beekbergen is een feit. Tijdens de extra ingelaste ALV op dinsdag 1 april, stemden de aanwezigen unaniem vóór benoeming van het nieuwe bestuur.

De zeven bestuursleden worden in hun taken ondersteund door werkgroepen. Met deze organisatiestructuur willen zij de draagkracht ook in de toekomst garanderen. “Wij zorgen met de hulp van onze werkgroepen dat we onze taken blijvend kunnen uitvoeren. We hebben nu een degelijke basis, waarop we de komende jaren stevig verder kunnen bouwen.”

Evenementen
Die basis bestaat uit een aantal evenementen dat zijn succes al bewezen heeft. “Mensen willen graag weten welke evenementen doorgang vinden. Wij kunnen daar kort op antwoorden: veel!” Het team zal de bezoekers regelmatig via Facebook op de hoogte houden van wat er op stapel staat. Nu definitief is dat de vereniging kan rekenen op een nieuw team enthousiaste mensen, worden flink spijkers met koppen geslagen. “We willen De Boerderij weer helemaal vers op de kaart zetten. Veel evenementen staan al vast, daarnaast hebben we nog allerlei leuke plannen. Houd onze posters en de berichten in de media dus maar goed in de gaten.”

Agenda
20 april: Paasvuur
26 april: Koningsdag
3 mei: Vogelschieten
29 mei: Dauwtrappen
Zomer 2014: Avondvierdaagse en Kindervakantiespelen
Elke donderdag: Open Café

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?