Help de bevolking van Oekraïne

Vrachtwagenchauffeur rijdt dronken automobilist klem

Dinsdag 14 augustus 2012

Door Redactie

Vroonphotomotion.nl

Een vrachtwagenchauffeur heeft maandagvond 13 augustus op de A50 onder Apeldoorn een 48-jarige automobilist uit Groenlo klem gereden. De man had gedronken en was een gevaar op de weg. Op het politiebureau blies hij ruim 3.1 promille.

De politie kreeg rond 23.00 uur meerdere meldingen dat er vermoedelijk een dronken automobilist vanuit Arnhem richting Apeldoorn reed. De bestuurder, zo werd gemeld, slingerde constant en was zo een gevaar op de weg. Terwijl meerdere politie-eenheden op weg waren naar de opgegeven locatie, meldde zich op een gegeven moment een vrachtwagenbestuurder. Hij had de automobilist klem gereden en wachtte op de politie.

Rijkswaterstaat zorgde voor beveiliging van het verkeer en kruiste twee rijstroken van de A50 af. De man bleek inderdaad gedronken te hebben, waarna hij op het politiebureau de eerder genoemde 3.1 promille blies.

Hij was zo dronken, dat men hem niet kon verhoren. Hij werd ingesloten. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?