Vrijwilliger wasserette Omnizorg

Woensdag 15 januari 2020

Door Redactie

Omnizorg is er voor mensen met een verslaving of psychiatrische problematiek die dak- of thuisloos zijn geraakt en/of een combinatie aan problemen hebben. Het bijzondere gebouw van Omnizorg staat aan de Stationsstraat, die de scheiding vormt tussen winkelgebied en woonwijk. In het pand zijn verschillende functies ondergebracht voor opvang, behandeling, zorg, wonen en werk. De wasserette is onderdeel van Omnizorg en is een algemene voorziening, een dagbestedingsplek voor de bewoners van Omnizorg en vrijwilligers van externe plekken.

Wasserette Omnizorg is een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de wasserette wordt de was voor de bewoners van Omnizorg, enkele restaurants, hotels maar ook particulieren verzorgd. Als vrijwilliger ga je samenwerken met deelnemers en bied je ondersteuning bij diverse was- en vouwwerkzaamheden.

Voor meer informatie/aanmelding: Wasserette@omnizorg-apeldoorn.nl
Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!