Vrijwilliger winkel Terre des Hommes gezocht

Woensdag 8 november 2017

Door ApeldoornPaktaan

Terre des Hommes is een kinderrechtenorganisatie, die al 50 jaar bestaat en zich inzet tegen uitbuiting van kinderen. Het doel van de winkel is tweeledig: geld bijeenbrengen voor de programma’s van Terre des Hommes en de bezoekers bekend maken met het werk van Terre des Hommes. Bovendien is er nog een sociaal aspect aan verbonden: de mensen met een smalle beurs zijn hierdoor in de gelegenheid goedkoop kleding en andere artikelen aan te schaffen.

Als verkoopmedewerker help je de bezoekers op een klantvriendelijke manier, je verricht kassahandelingen en neemt de aangeboden goederen in ontvangst. Je zorgt ervoor dat er voldoende artikelen in de winkel aanwezig zijn. Ook wijs je klanten op het kinderhulpprogramma dat door de winkel geadopteerd/gefinancierd wordt.

Heb je interesse? Neem dan contact op via de e-mail: winkel.apeldoorn@tdh.nl of kom naar de winkel aan de Schubertlaan 24 in Apeldoorn Zuid om een intake- formulier in te vullen.

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!