Vrijwilligers gezocht voor landgoed omgeving Apeldoorn

Woensdag 5 oktober 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Door de vele verschillende activiteiten op het landgoed zoeken zij voor uiteenlopende werkzaamheden; soms seizoensgebonden; soms gedurende het hele jaar een fijne groep gemotiveerde vrijwilligers om te helpen het landgoed met zijn prachtige flora en fauna in stand te houden.

Je werkt in een team met meerdere vrijwilligers. Samenwerking is op een prettige, open en respectvolle sfeer, waarbij een ieder maximaal plezier beleeft in de activiteit. Jaarlijks organiseren zij met het hele team gezellige bijeenkomst met hapje en drankje in de zomer alsook rondom de Kerstperiode.

Wat kun je doen?

Moestuinvrijwilligers: Onderhoud van moestuin en boomgaard. Enige ervaring gewenst.

Boswerkzaamheden (lichte): Het onderhouden van natuur, landschap en cultuurhistorie is één van de functies van het bos op het Landgoed.

Verzorging van paarden en stallen: Vrijwilligers die mee willen helpen met allround stalwerkzaamheden. Paarden voeren, uitmesten, stapmolen, eventueel groomen (aangespannen), etc.

Tijdsbesteding:

is in overleg!

Over het Landgoed

Het Landgoed is een complex van bossen, landbouwgronden, verbindende heggen, hagen en singels dat het bosmassief van het Kroondomein en het Gelders Landschap verbindt met agrarisch meer open gebieden. Het Landgoed is deels opengesteld voor wandelaars.

Heb je interesse?

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: Het Landgoed | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.
Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!