Vrijwilligers gezocht voor voorlichting over alcohol en drugs

Dinsdag 29 maart 2016

Door Redactie

Auxilium Promotie & Advies (www.aux.nl) is een van de bekendste full service promotiebureaus van Nederland. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden en inzetten van promotie- en salesmedewerkers. Voor één van onze vele klanten gaan wij het promotieteam uitbreiden en daar hebben wij JOU bij nodig, nieuwsgierig?

Als promotiemedewerker ben je aanwezig bij onder andere discotheken en evenementen, om op een positieve manier jongeren bewust te maken van de gevaren van alcohol en drugs in het verkeer. Het einddoel is dat jongeren onderling afspraken maken wie van hen die avond/dag nuchter zal blijven en geen alcohol of drugs zal gebruiken en terug zal rijden. Uiteraard geven wij je een aantal tools waarmee je aan de slag kunt, denk hierbij aan: Alcohol/drugs testen afnemen, het geven van voorlichting en het uitdelen van voorlichtingsmateriaal.

Herken jij jezelf in het volgende plaatje?

– goede sociale en communicatieve vaardigheden

– enthousiast, eerlijk en spontaan

– jongeren durven aanspreken

– jongeren enthousiast kunnen maken en overtuigen

– goed kunnen samenwerken in teamverband

– bereidheid tot het volgen van een training

– woonachtig in omgeving Apeldoorn

– Rijbewijs is een pre maar geen must

Werktijden
De alcoholcontroles bij discotheken en feesttenten worden gehouden in de avonduren. Per actie kan het startmoment verschillend zijn, afhankelijk van de openingstijden. Activiteiten op evenementen, markten etc. zijn meestal overdag, tijden afhankelijk van het evenement. Dit gaat altijd in overleg.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en zie jij jezelf al staan bij de evenementen, reageer dan snel via www.beuq.nl. Beuq! verzorgt de personele en administratieve invulling voor Auxilium. Vul het sollicitatieformulier in (vermeld hierbij dat het gaat om promotiemedewerker tijdens evenementen in de omgeving Apeldoorn) en verstuur dit samen met een digitale foto. Je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!