Vrouw licht gewond bij aanrijding; vluchtende automobilist aangehouden

Donderdag 22 mei 2014

Door Redactie

Een 67-jarige vrouw uit Apeldoorn is donderdag aan het eind van de middag op de Ugchelseweg licht gewond geraakt toen haar auto werd aangereden door een automobilist die op de vlucht was voor de politie. De vrouw liep letsel aan haar arm op en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De veroorzaker van het ongeval ging er na de aanrijding vandoor, maar kon even later aangehouden worden. Het betreft een 22-jarige man uit Apeldoorn.

Donderdag even na 17.30 uur wilden politieagenten de auto van de man controleren op de Hattemseweg. Toen zij de automobilist een stopteken gaven, ging hij er vandoor. Er volgde een korte achtervolging die de politieagenten al snel afbraken in verband met de drukte op de weg. Ondanks dat bleef de man uit Apeldoorn hard door rijden. Op de Ugchelseweg kwam hij daarbij in een flauwe bocht op de andere weghelft en raakte een tegenligger.

De man ging er na de aanrijding rennend vandoor. Op aanwijzing van getuigen en met behulp van een politiehond die de geur van de man oppakte werd hij op de Elleboogweg aangetroffen. Ook op aanwijzen van getuigen werd er gezocht naar een tas die de man van zich af had gegooid tijdens zijn vlucht. Deze werd aangetroffen. Er bleken diverse soorten harddrugs in de tas te zitten. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Bron: Politie.nl | Laatste update: 22-05-2014 | 20:43

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?