WANT WANT live on stage in Gigant

Vrijdag 25 november 2011

Door Ingrid

WANT WANT live on stage in Gigant

Wat een verrassend leuke avond, donderdag de 24e, in Gigant! 3 optredens door nieuwe bands. Bijzonder mooi te zien het verschil in podiumervaring, dynamiek, hoe zij omgaan met elkaar en de interactie met het publiek.

THE MUTES:  het 1e voorprogramma en terecht winnaar van de laatste plugged editie in Gigant. Nog geen eigen songs maar de covers maakten zij zich eigen, eigen in de zin van The Mutes. Nog geen site maar volg ze gewoon op facebook.

CLAUS: het 2e voorprogramma, gepepperde indierock met een beetje sky-, doemaar-, madnessinvloeden en experimentele kleine tussendoorse wake up settings zoals; lieve speelse triangels. Muziek die zo in een filmsetting van james Bond zou passen. Een band met een eigentijdse opstelling; de drummer middenvoor, een drummer met een power uitstraling die de zaal en zijn medebandleden enthousiast maakte. Claus is maximale dynamiek.

WANT WANT: de hoofdact, een bom explosie staat daar ineens op het podium. Powerpoprock niet Engelstalig maar Nederlandstalig. Lieve liedjes in een stevig jasje qua beat en tekst zoals; stomme trut, lachen meedoen, lelijk ding, paard kip koe, wat ik wil ben jij. Want Want gewoon een band met vrolijke muziek waar je enorm blij van wordt.

Heerlijk z’n avond Gigant. Ik kan het iedereen aanraden; koop eens een kaartje van nieuwe bands en laat je verrassen door de leuke mensen op het podium die met zoveel plezier voor jou hun vernieuwde muziek spelen.

Foto: Peter Vroon | Vroonphotomotion

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!