Wat doe jij als eerste na de lockdown?

Zaterdag 20 maart 2021

Door Redactie

Archief | Gerard Oltmans

We zitten al een tijd in de tweede lockdown. En ondanks kleine versoepelingen die onlangs zijn ingevoerd, blijven we er toch nog even (gedeeltelijk) inzitten. Toch lijkt er enig zicht op een stip op de horizon. Zo werd gisteren, vrijdag 19 maart, bekend dat evenementen misschien vanaf 1 juli weer mogen. Daarom zijn wij benieuwd: stel dat straks alles weer kan, wat zou jij dan gelijk weer willen doen? Oftewel: wat mis je het meest momenteel?

Een dagje naar de sauna? De hele dag op het terras zitten? Of je oma weer knuffelen? Wat zou jij doen als alles weer mag? Natuurlijk is de kans groot dat alles heel langzaamaan weer opengaat en de vraag is ook of we ooit weer handen gaan geven of we dan ook verlost zijn van de 1,5 meterregel, maar stel je voor dat het wel weer ‘normaal’ wordt, wat zou jij dan het liefst als eerste doen? Laat het ons weten!

Vul onze poll in of laat je reactie achter onder dit bericht op Facebook of stuur een mail naar redactie@apeldoorndirect.nl en leg ook even uit waarom jij juist hiervoor kiest. Wie weet zie je jouw reactie binnenkort wel terug in een artikel op Apeldoorn Direct.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!