Wat gaan we vandaag op 31 december doen?

Zaterdag 31 december 2011

Door Redactie

Wat gaat het worden met oud en nieuw? Wordt het gezellig met de familie op de bank,  oudejaars-conference op en de oliebollen op tafel… of knallen we keihard het jaar uit op de vele feesten en partyen die in Apeldoorn worden georganiseerd?  Wat is er de laatste dag van jaar te beleven en vooral… waar? Apeldoorn Direct zet een aantal feesten op een rij. Mis jij jouw feest? Mail ons dan: redactie@apeldoorndirect.nl

—–

Oudejaarsborrel – Leienplein

De afsluiting van het oude jaar! Onder het genot van een lekker hapje en drankje kun je luisteren naar o.a. Harry Vesseur, de Foppers,  Robin & Saniye, Tom van Zevenbergen, DJ Chiel en  John Denies.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 7,50 te verkrijgen bij de Buren cafe & tapas en Het Nieuws van Apeldoorn. Tijdens het evenement zijn de kaarten aan de deur te koop voor € 12,50.

Aanvang vanaf: 14.00 uur

—–

Net 12 – Nettenfabriek

NET 12 houdt op 31 december weer een knallende New Years Party van 23.00 tot 05:00 uur in de Apeldoornse Nettenfabriek. Bij deze editie staat de sfeer van Studio 55 centraal!

De fabriek zal geheel in deze stijl worden gedecoreerd. Er wordt alles aan gedaan om de sfeer van soul en funk uit te ademen. Aan het eind van de avond komt er voor de liefhebbers nog een staartje met house muziek!

Kaarten zijn te koop via Ticket Service, bij het Nieuws van Apeldoorn, TO Totaal Organisatie, Bla Bla de Luxe en Synensis. De entree bedraagt € 32,50.

Aanvang vanaf: 23.00 uur

—–

De Boerderij – Beekbergen

Inmiddels traditie! Dus ook dit jaar kun je weer terecht in De Boerderij met Oud & Nieuw. Wat nieuw is, is dat De Boerderij niet om 01.00 uur open zal gaan, maar al om 23.30 uur. De Boerderij organiseert namelijk het Beekbergse Aftelfeest op het plein. Iets voor 00.00 uur beginnen we met aftellen en om precies 00.00 uur starten er een geweldige vuurwerkshow!

Aanvang vanaf: 23.30 uur

—–

Wow  New Years Party – Manzo & De Babbel

Manzo en De Babbel organiseren gezamenlijk de Wow! New Years Party. Een vet feest waarin alle muziekstijlen zo’n beetje de revue zullen passeren. DJ’s Jule, Jazzper en Michael (House) draaien in de MainArea van Manzo, DJ Double U en DJ Vibe doen dat boven (Urban/Eclectic) en Jerome doet dan in De Babbel (80’s, 90’s, NOW). Kaarten zijn € 7,50 en te koop aan de bar van Manzo en De Babbel. Dresscode voor deze is simpel! Dress WOW!!

Aanvang vanaf: 00.30 uur

—–

New Years Eve 2011 – Röntgen Café

Het Röntgen Café splits zich de avond in twee areas. In Area 1 zullen DJ’s Franky Rizardo en Rockid zowel Eclectic House als HipHop ten gehore brengen. In Area 2 doet de oude vertrouwde DJ Youri Donatz met Tech-house er nog even een keihard schepje bovenop. Tickets voor dit feest dat na middernacht begint zijn € 12,50 te reserveren via: info@rontgencafé.nl

Aanvang vanaf: 01.00 uur

—–

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Evenementen Apeldoorn Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!