Help de bevolking van Oekraïne

Wat kan je doen op Tweede Paasdag?

Maandag 22 april 2019

Door Redactie

Na alle paaseieren en bergen chocola op Eerste Paasdag, kunnen we ons zo voorstellen dat je op Tweede Paasdag misschien wel een beetje klaar bent met alle feestvreugde. Lekker een vrije dag, maar wat kan je allemaal doen vandaag? Wij maakten een overzicht voor je.

Paasactiviteiten

Om te beginnen houdt Bootcamp055 een Paas family workout. Moet je wel opschieten, want die begint om 10.00 uur en is aan de Laan van Zuidbroek 25. Deze sportieve activiteit duurt tot 11.15 uur.

Wie toch nog graag eieren wil zoeken, kan terecht bij het Nationale Park de Hoge Veluwe. Vanaf 10.00 tot 13.00 uur kan je daar allerlei paasactiviteiten doen en daarna start om 13.00 uur het eieren zoeken. Vind je een gouden, zilveren of bronzen ei? Dan win je een prijs. Daarnaast is er ook een paasmarkt.

Nog meer eieren zoeken? Dat kan bij Kinderparadijs Malkenschoten. Bij de ingang krijg je een leeg eierdoosje mee. Tegen inlevering van de eierdoos, gevuld met eieren uit de verschillende nesten, ontvangen de kinderen een eierzoek-diploma. Het zoeken van eieren kan van 10.00 tot 17.00 uur.

Bij Huifkarcentrum de Kronkel kan je ook nog eieren zoeken. Om 11.00, 13.00 en 15.00 uur kan je een huifkartocht maken door de natuur om vervolgens bij de Paashaas uit te komen die eieren verstopt heeft.

En als je dan nog je buik niet vol genoeg hebt van de eieren kan je ook nog naar het Boschbad. Daar liggen nog meer eieren verstopt.

Bij Museum In de Zevende Hemel kan je, net als voorgaande jaren, genieten van een expositie over Pasen. Jan Bark vertelt je alles en laat je de oudste spulletjes zien.

Bij de Intratuin kan je met het hele gezin aanschuiven  aan voor een paasproeverij. Deze miniproeverij bestaat uit koffie of thee naar keuze, worteltaart en een paasmuffin.

Bij Café het Oude Huis wordt vanmiddag om 14.00 uur weer het traditioneel Eieren Gooien gehouden. Teams kunnen zich nog inschrijven aan de bar of je kunt gewoon kijken.

Wat je nog meer kunt doen

Echt klaar met Pasen? Dan kan je naar Orpheus. Daar kunnen de allerkleinsten genieten van 2 familievoorstellingen: De Sprookjessprokkelaar van het Efteling Theater (6+) om 13.30 uur en Masha en de Beer (3+) om 14.30 uur.

Platenliefhebbers kunnen terecht in Dok Zuid. Daar wordt vandaag namelijk een CD- en Platenbeurs gehouden. Geïnteresseerden kunnen van 10.00 tot 16.00 uur snuffelen tussen 100.000 CD’s en LP’s.

Nog wat vergeten voor het eten vanavond of gewoon even weg van de paasdrukte in huis? Hier staat welke supermarkten er open zijn en tot hoe laat.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?