Wat te doen dit weekend?

Vrijdag 5 juni 2015

Door Redactie

Het word dit weekend heerlijk weer! En dan wil je er natuurlijk op uit. Wij geven jou 5 tips om voor dit weekend.

Vrijdag 5 t/m zondag 7 juni: Titanic – Stichting Muziektheater Apeldoorn
De Titanic iedereen kent het verhaal maar het is nu anders! Bemachtig een ticket en reis mee met de Titanic. Een reis die je niet wilt missen: de muziek, de melodieën, de crew, de passagiers, maar vooral het gevoel; dat ga je beleven in de musical Titanic. Muziektheater Apeldoorn zet deze fantastische productie op het toneel. Dat moet je gezien hebben!

 
 
 

Zaterdag 6 juni: Zomer op Zwitsal
Het Zwitsalterrein is vernieuwd! Het industriële erfgoed Zwitsal heeft alles in zich om de nieuwe hotspot van Apeldoorn te worden. In en rond de voormalige fabrieken aan de Vlijteseweg ontstaat een trendy mix van werken, recreëren en wonen. Aanstaande zaterdag kun jij daar een kijkje gaan nemen, maar niet alleen een kijkje nemen maar er zijn ook activiteiten voor alle leeftijden!

 
 
 


Zaterdag 6 juni: De Markt
Het gezelligste plekje op zaterdag de Markt! Lekker je boodschappen doen op de markt in plaats van die saaie supermarkt. Gezellig met de hele familie lunchen bij Daan’s Koffie en Broodjes. En nadat alle boodschappen binnen zijn nog even de stad door lopen. Een leuk en zinvol uitje!

 
 
 


Zaterdagnacht 6 juni: Caterplein
Nadat het drukke Koningsweekend erop zit, is het Caterplein weer helemaal klaar voor een nieuw weekend! Alle kroegen zijn weer open en alle biertabs zijn weer bijgevuld. Na een hele week weer werken en school is het heerlijk om even los te gaan en lol te hebben met je vrienden. Ik zeg zaterdagnacht Caterplein!

 
 
 

Zondag 7 juni: Start van CODA Paper Art 2015
Een reusachtig edelhert van origami, de immense vleugels van Icarus, sprookjesachtige maskers en opvallende sieraden van papier. Het is allemaal vanaf zondag 7 juni te zien tijdens CODA Paper Art. CODA Paper Art is een tentoonstelling die – letterlijk en figuurlijk – alle ruimte biedt aan de installaties, ruimtelijk werk en een bijzondere selectie sieraden van 36 kunstenaars uit binnen- en buitenland die papier en karton centraal stellen in hun werk.

 
 
 

Zondag 7 juni: Muziektent Oranjepark
Zondag hebben we weer twee heerlijke concerten in het Oranjepark. Vanaf 14.00 uur treedt Yours op en om 15.00 uur het Rehana Jazz Trio. Gratis te bezoeken en hoewel er catering is kan je ook je eigen picknickmand en picknickkleedje meenemen en genieten van zon, prachtige muziek en ontspannen sfeer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!