Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Vrijdag 22 mei 2015

Door Redactie

Fijn het is weer bijna weekend! Ga je het hele weekend in bed liggen of ga je wat leuks doen? Wij van Apeldoorn Direct geven je tips over wat je kan doen! Lees ze hieronder.

 
Zaterdag 23 mei: Finalistentour 2015 Leids Cabaret Festival

Een avondje lachen, gieren en brullen voor de cabaretliefhebbers, want we kunnen je wel een leuke avond beloven, maar wie er komen zeggen we nog niet! In totaal drie acts. En als we namen zouden noemen zouden ze je nog weinig zeggen, want het zijn de finalisten van het laatste Leids Cabaret Festival die overal in het land willen laten zien hoeveel talent ze hebben. Dus kom gezellig kijken in Orpheus!

 

Zaterdag 16 mei: De Markt

Het gezelligste plekje op zaterdag de Markt! Lekker je boodschappen doen op de markt in plaats van die saaie supermarkt. Gezellig met de hele familie lunchen bij Daan’s Koffie en Broodjes. En nadat alle boodschappen binnen zijn nog even de stad door lopen. Een leuk en zinvol uitje!

 
 
 

Zondag 24 mei: Hardloopnacht Apeldoorn

De Roparun gaat 24 mei door Apeldoorn heen! Dat word dus de hardloopnacht van Apeldoorn. De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, geld ophalen voor mensen met kanker.  Ren dus mee door Apeldoorn tijdens de Hardloopnacht en  schrijf je razendsnel in!

 
 

Zondag 24 mei: Zondagmiddagconcert Muziektent Oranjepark

Livemuziek in het Oranjepark het is er weer! Heerlijk op zondagmiddag 24 mei. Vanuit de muziektent word je tussen 14:00 en 16:00 uur getrakteerd op livemuziek. Neem je picknickmandje mee of bestel wat lekkers bij de cateringwagen. Het programma op zondag 24 mei: om 14:00 uur treedt kleinkunstvocaliste Marjolein van der Heide op en om 15:00 uur geniet je van wereldmuziek met Banda Exota.

 

Zondag 24 mei: Voorrondes NK Junioren bij Skatepark Real-X

Nederlands Kampioen Skateboarden van vorige jaar was Lex van der Does. Ook dit jaar wordt er weer een NK voor junioren t/m 16 jaar georganiseerd. Nieuw dit jaar is dat je je al van te voren kunt kwalificeren voor de finaledag op 6 september, als je bij de top 3 van één van de kwalificatiewedstrijden eindigt. Ook in Apeldoorn, bij Skatepark Real-X wordt zo’n wedstrijd gehouden op 24 mei. Als bij de top 3 al gekwalificeerde rijders zitten, dan schuift de uitslag automatisch op.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!