Wat zijn toch die grote Sinterklaas-cadeaus in Apeldoorn?

Donderdag 5 december 2019

Door Redactie

Je hebt ze vast wel gezien de afgelopen tijd. In Apeldoorn verschenen vlak voor de landelijke intocht van Sinterklaas grote ‘pakjes’ in het centrum en langs de invalswegen. Wie heeft ze eigenlijk geplaatst en waarom? Het leek ons wel leuk uit om op deze dag, 5 december, uit te leggen hoe het zit.

De cadeautjes blijken een idee te zijn van 3 ondernemers uit Apeldoorn. Pak een zeecontainer in met inpakpapier en je hebt een groot opvallend cadeau. Kisjes Transport & Verhuur, Hamer Installatietechniek en Amazing hebben samen het idee uitgewerkt om in Apeldoorn wat extra’s te doen rondom de landelijke intocht. Het resultaat valt op. De in totaal 19 containers zijn voorzien van de namen van de bedrijven die hebben meegedaan met deze actie en op prominente plekken geplaatst.

Herkenbaar is ook het inpakpapier: dit komt terug op de vlaggen en de borden die aandacht hebben gevestigd op de komst van de Sint.

Een leuk idee heeft de landelijke intocht van Sinterklaas op een vrolijke en verrassende manier benadrukt en op laten vallen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!