Weekend op komst! Wat is er te doen?

Donderdag 2 februari 2012

Door Redactie

Dimmen van Otterloo - D&R Fotografie

Weekend in zicht, dus hier alvast weer de highlights wat je zou kunnen gaan doen. Vrijdag kan je de band The Medics aanschouwen en beluisteren in podium Gigant. Zij trappen min of meer het weekend af met een topavondje muziek.

Zaterdag gebeuren ook in de Gigant wederom de leukste gigs. Van ’s middags tot ’s avonds heeft STA in het theater maar liefst 4 voorstellen voor verschillende leeftijdsgroepen. Een mooie gelegenheid om te gaan kijken naar de uitvoeringen. In het Plato Muziekcafé van Gigant zullen in de middag de Tall Ships hun opwachtig maken een flinke dosis postrock. Houd de energie vast, want ’s avonds gaat hier het feest keihard los met het Urban-feest Back & Forth 3.0. Deze avond heeft de harde beat en de zwoele tonen van diverse hiphop stijlen, terwijl Kleine Viezerik de avond verder op zal zwepen. Geen zin in muziek, dan kan je bij de buurman terecht voor een filmpje.

Zonder gaan we sportief doen. De jaarlijke traditionele Midwinter Marathon wederom van start gaan. Gedurende de hele dag door zullen er lopers van start gaan die diverse afstanden zullen afleggen met de maximale 42 kilometer als uitdaging. De creatievelingen onder u kunnen zich zondag melden bij de Americahal, waar de KreaVak Voorjaarbeurs plaats heeft.

Dan zit het weekend er al weer op. Niet gebruikelijk maar voor de liefhebbers doen we het toch. Als we namelijk net over het weekend kijken, zien we dat dinsdag de 3J’s en vanaf donderdag André van Duin te zien in Orpheus.

Naast de leuke en gezellige avonden in de vele cafés op het Caterplein, Leienplein en in de Kapelstraat, is er dus ook dit weekend weer voldoende te beleven. Houd het netjes, houd het leuk. Volgens het KNMI wordt het overigens fantastisch maar ijskoud weer. Misschien mogen wij u uitdagen om mooie ijzige winterfoto’s in het zomerzonnetje te maken en deze in te sturen voor een mooi weekendverslag na het weekend.

Prettig weekend allemaal!

Meer informatie: www.apeldoorndirect.nl/agenda

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Film Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!