Weerbaarheidstraining bij Accres

Dinsdag 29 maart 2016

Door Redactie

De afdeling Sportstimulering van Accres start op woensdag 13 april 2016 met de weerbaarheidstraining voor kinderen van 9 tot en met jaar en voor meisjes van 12 tot en met 15 jaar. De trainingen vinden plaats in wijkcentrum dok Zuid in Apeldoorn.

De eerste weerbaarheidstraining voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar die op het basisonderwijs zitten, vindt plaats op woensdagmiddag 13 april 2016 van 15.00 uur tot 16.30 uur. De training is bedoeld voor kinderen die zich onzeker voelen, gepest worden of niet zichzelf durven te zijn. De training is ook voor kinderen die makkelijk beïnvloedbaar zijn, zichzelf overschreeuwen of juist bang zijn. Tijdens de training leren de kinderen op een leuke manier over zichzelf en omgaan met anderen. Onzeker, gepest of voor jezelf op willen komen?

Op woensdagavond 13 april 2016 van 18.00 uur tot 19.30 uur zijn de trainingen te volgen voor meisjes in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar die op een middelbare school zitten. Deze training is bedoeld voor meisjes die zich onzeker voelen, weinig zelfvertrouwen hebben, lastig vinden om voor zich op te komen of moeilijk vinden om keuzes te maken. Maar de training biedt ook preventie tegen loverboys en helpt met grenzen aangeven binnen relaties. Voor meiden die stevig in hun schoenen willen staan en willen zeggen wat ze vinden! Beide trainingen worden gegeven in wijkcentrum dok Zuid, 1ste Wormenseweg 460 te Apeldoorn.

Voor meer informatie over de cursus, neem contact op met de beweegcoaches van de afdeling Sportstimulering, Roy Bongers (via 06 20316872) of Linda Welker (via 06 30610518). Beiden zijn gediplomeerd docent mentale en fysieke weerbaarheid.

Ga naar de website www.sportstimulering-apeldoorn.nl voor meer informatie en het online inschrijven voor de weerbaarheidstrainingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!