Welk duurzaam project heeft de hoofdrol in voorjaarscampagne deA?

Zaterdag 15 maart 2014

Door Redactie

deA

De Apeldoornse energiecoöperatie deA is op zoek naar een duurzaam project in de gemeente Apeldoorn. Dit project gaat de hoofdrol spelen in de voorjaarscampagne waarmee deA 500 nieuwe klanten aan zich wil binden. Als dit doel is gehaald, voert deA het project uit. Tot maandag 31 maart kunnen organisaties hun project indienen.

Energiecoöperatie deA is een organisatie zonder winstoogmerk. Het geld dat wordt verdiend, wordt weer geïnvesteerd in nieuwe lokale duurzame projecten. Met de voorjaarscampagne van dit jaar maakt deA dit voornemen heel concreet. Zodra zich 500 nieuwe klanten hebben aangediend, realiseert deA het duurzame project.

Organisaties in de gemeente Apeldoorn kunnen hun project tot 31 maart 2014 aanmelden via www.de-A.nl. Daarna maakt deA een keuze. Van belang is dat het project bijdraagt aan het opwekken en gebruik van duurzame energie door middel van water, zon of biomassa. Dit is immers het kerndoel van deA. Daarnaast moet het project een sluitende businesscase kennen, wat betekent dat op termijn de investering wordt terug verdiend.

Meer informatie is te vinden op www.de-A.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?