Werkzoekend? Kom netwerken in Apeldoorn op 5 september

Maandag 29 augustus 2016

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

100 Talentvolle Vrouwen gaat voortvarend van start na de zomervakantie. En niet alleen! De netwerkbijeenkomst van maandagavond 5 september organiseren we samen met andere initiatieven die zich inzetten voor mensen die zoeken naar (ander) werk. Deelnemers kunnen dus niet alleen kennismaken met 100 Talentvolle Vrouwen, maar ook met TalentPlus, de Broekriem en Samenwerkt055. Een interessante avond voor vrouwen én mannen. Meer informatie en aanmelden kan via de website: www.100talentvollevrouwen.nl. Klik naar de agenda.

De bijeenkomst – die kosteloos bijgewoond kan worden – vindt plaats in het kantoor van Rabobank Apeldoorn e.o. aan de Eendrachtstraat 133, 7336 AC Apeldoorn. We beginnen met een inloop vanaf 19.30 uur, waarna je kunt bijpraten en kunt kennismaken met de verschillende arbeidsmarktplatforms. Het programma start rond 19.45 en duurt tot 21.30 uur.

De netwerkavond is bedoeld voor bestaande deelnemers van de diverse initiatieven maar ook nieuwe belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Nodig vrienden en bekenden uit om kennis te komen maken met de verschillende organisaties.

Interessante workshops

Bij de start van het nieuwe seizoen zijn er (ten minste) vijf interessante workshops:

  • Ralf Maas (accountmanager werkgeversdiensten gemeente Apeldoorn) en Andy Ott (UWV) vertellen over ‘stapelbanen’ en hebben praktijkvoorbeelden over de Apeldoornse arbeidsmarkt;
  • Hermien Lubbers (algemeen directeur A-VISION) laat je een netwerkgesprek oefenen met een Apeldoornse ondernemer;
  • Ilonka Noort (Natuurlijke Balans) gaat met deelnemers aan het werk rond het Inspiratiekwadrant. Daarbij draait het om de samenhang tussen activiteiten die je leuk vindt om te doen, inspiratiebronnen, voorwaarden voor motivatie en belemmeringen;
  • Vanuit TalentPlus is er een workshop over het belang van netwerken;
  • Karen Hop (Foenix Kringloop en Reïntegratie) en Daisy Gosselink (IMC Basis) gaan met deelnemers in gesprek over mogelijkheden voor een maatschappelijke tegenprestatie. Belangrijk om te doen, want daarmee vergroot je je netwerk en oefen je arbeidsmarktvaardigheden.

Leuke en nuttige contacten

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand in Apeldoorn; elke laatste maandag van de maand in Barneveld) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen dat al ervaren.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?