Wethouder Paul Blokhuis opent Kidsproof Apeldoorn

Woensdag 7 september 2016

Door Redactie

Op dinsdag 6 september heeft Wethouder Paul Blokhuis Kidsproof Apeldoorn geopend! Een fantastisch moment met veel ballonnen, blije kinderen en een mooie boodschap van de wethouder “ik ben trots en blij dit mooie initiatief te mogen openen, een site als Kidsproof past precies bij Apeldoorn als gezinsstad.“

Kidsproof Apeldoorn is de inspiratiebron voor ouders met kinderen tot 12 jaar. Op deze site staan de leukste tips voor ouders & kids in en om Apeldoorn. Een handige uitagenda voor gezinnen, leuke eropuit-tips, originele kinderfeestjes, hippe kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, fijne clubjes, overnachtingsadressen en nog veel meer. Dé manier om de kids achter de schermen vandaan te krijgen!

Alles overzichtelijk bij elkaar
Annet Jongman, moeder van 3 kinderen en wonend in Apeldoorn, is de drijvende kracht achter de site: ”Thuis zijn we altijd op zoek naar leuke adresjes om eropuit te gaan met de kids of inspiratie voor een gezellig én kindvriendelijk restaurantje! In Apeldoorn en omgeving zijn natuurlijk ook ontzettend veel leuke ondernemers en initiatieven die zich richten op gezinnen en kinderen. Na maanden speur- en invoerwerk staan op Kidsproof.nl heel veel kinderactiviteiten in onze regio nu overzichtelijk bij elkaar. Handig om gericht informatie op te zoeken of om gewoon rond te kijken en ideeën op te doen!”

Tips uit de regio
Op Kidsproof.nl regio Apeldoorn staan kinderactiviteiten in en om Apeldoorn.
Dagelijks worden er activiteiten aan de site toegevoegd. Iedereen die iets leuks wil doen met kinderen, een leuke kinderworkshop of -cursus zoekt, een origineel kinderfeestje of een restaurant waar je ook mét kinderen van harte welkom bent, kan vanaf nu op Kidsproof.nl kijken. Ook voor gratis en low budget ideeën. Via de site, de nieuwsbrief, Facebook en Twitter worden ouders op de hoogte gehouden.

Kidsproof.nl is een succesvol landelijk concept en actief in 18 regio’s door heel Nederland.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?