Wie gaat de wisselbeker van Maestro Apeldoorn mee naar huis nemen?

Zondag 5 juni 2022

Door Redactie

Onder de naam Maestro Apeldoorn dagen voor de tweede keer vijf Apeldoorners zonder enige dirigeerervaring, elkaar uit: wie dirigeert het beste de BigBand Apeldoorn. Na enige weken van voorbereiding gaat het op vrijdagavond 10 juni om 19:30 gebeuren uur in de RABO zaal van Orpheus gebeuren, als onderdeel van de Culturele Pleinmarkt.

Dit wordt een hele uitdaging en zal zeker zorgen voor hilarische maar ook soms ontroerende momenten. Maestro wordt gepresenteerd door Guus Essers. De Big Band Apeldoorn is de leukste Bigband in Apeldoorn onder leiding van de dirigent Arjan Stam en zal jazzy nummers ten gehore brengen waarbij ook geïmproviseerd wordt. De kandidaten kregen in de maand mei op maandagavond drie keer les in het dirigeren. De prestaties worden beoordeeld door een rechtvaardige deskundige jury. De juryleden en het orkest beoordelen de prestatie van de kandidaten.  De vorige winnaar Piet Terpstra zal de wisselbokaal uitreiken aan de winnaar van deze editie.

Toegang

Voor deze avond wordt een toegangsprijs gevraagd van 7.50 euro, kop koffie/thee voor aanvang inbegrepen. Kaarten zijn te koop via Orpeus.nl of tel nummer 055 5270300

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!