Wie heeft er nog USB sticks over?

Vrijdag 30 november 2012

Door Redactie

Een vliegende start voor Help Portret.

Op 8 december vindt voor de eerste keer  het project Help-Portret in Apeldoorn plaats. Doel van het project is om mensen die hier normaal geen mogelijkheid toe hebben, blij te maken met een gratis professionele portret foto. Onze gasten worden ontvangen met een lekkere kop koffie, ingeschreven, kunnen naar de hairstyler en naar de visagie en dan naar het fotografenteam. Na de fotosessie wordt de mooiste foto afgedrukt, ingelijst en meegegeven. Om het wachten leuk te maken is er de hele dag wisselend entertainment.

Wie zijn nu onze gasten.

Dat zijn natuurlijk mensen die graag een portret willen van zichzelf, met hun geliefden of met hun buddy. Onze gasten worden benaderd via de Apeldoornse Maatschappelijke Organisaties, zij kennen onze doelgroep het beste en weten wie graag zo’n portret wil hebben. We kunnen zo’n 200 – 240 gasten ontvangen die al of niet in groeps- of gezinsverband, op de foto willen. Om dit in goede banen te leiden werken we met voorinschrijvingen en tijdsblokken. Dit voorkomt teleurstelling en lange wachttijden.

Wie werken er aan mee?

Naast een groot aantal fantastische sponsoren, staat een team van  bijna 100 vrijwilligers van fotografen, assistenten, visagisten, kappers, printers en o.a. entertainment klaar om geheel belangeloos hun hulp of diensten ter beschikking te stellen. De locatie is geregeld, het fotomateriaal is klaar….dus onze Gasten kunnen komen.

Hebben we nog wat nodig?

We willen graag de mensen hun foto-bestanden meegeven en daarvoor zijn we nog op zoek naar usb-sticks.  Wie heeft er nog een (rest) partijtje liggen, we komen ze graag ophalen.
Zo vlak voor de Kerst is het fijn geven en leuk ontvangen, dus als er ondernemers zijn die mee willen doen de goodie-bag te vullen; Top! Fantastisch! Even een mailtje naar info@help-portret-apeldoorn.nl en wij komen het ophalen.

www.help-portret-apeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!