Wine, Dine & Dance met DJ Yves Eaux op De Wipselberg

Donderdag 30 maart 2017

Door Margo Hulleman-Klein

Met bezoekers uit heel Nederland is het zaterdag 8 april tijd voor de zesde editie van Wine, Dine & Dance (At The Mansion). Dit bijzondere feest, wat ongekend is qua concept voor Oost-Nederland, vindt plaats in Landhuis De Wipselberg in de bossen van Beekbergen.

Het 30+ feest begint om 19.00 uur en is een avond met alles erop en eraan. Bubbels, dineren, kunst en dansen. Alles in één. Wat begonnen is als een ‘Vrienden voor Vrienden’ feestje is ondertussen uitgegroeid tot een party met gave kunst, lekker eten en deep- en techhouse in een historisch landhuis. Met een cocktail in de hand kunnen bezoekers genieten van een eenmalige pop-up expositie van de Apeldoornse beeldend kunstenaar Peter Ten Lohuis. Terwijl de obers langskomen met de verschillende internationale hapjes en gerechten tijdens de walkingdinner, zal hij gedurende de avond een kunstwerk maken. Dit alles onder de muzikale chill-out klanken van DJ Leo Vanderweijden (bekend van Pacha en Hed Kandi).

Halverwege de avond neemt de internationaal bekende Apeldoornse DJ Yves Eaux het stokje van hem over met zoals hij zelf zegt: “lekkere energieke dansmuziek. Echt even lekker loskomen van de dagelijkse sleur en flink uit je dak gaan.” Dezelfde stijl die hij draait in Ibiza, Miami, New York en Moskou. Wat dat betreft zou dit feest in zo’n wereldstad ook niet misstaan, vindt hij. ,,In combinatie met de videobeelden van VJ Hans Bijloo wordt dit een zeer bijzondere muzikale set.”

Kaarten voor dit feest (inclusief walkingdinner) kosten 37,50 euro per stuk en zijn te verkrijgen via www.WineDineAndDance.nl. Hier is ook alle informatie te vinden voor bezoekers die een hotelovernachting willen boeken.

Kaarten winnen voor dit feest? Like de Facebookpagina van Apeldoorn Direct en deel de win-actie op je eigen Facebookpagina. De winnaars worden woensdag 5 april aan het eind van de middag bekendgemaakt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?