Workshop Olaf Fase Slagerij van Kampen

Donderdag 27 oktober 2016

Door Redactie

Voorafgaand aan de voorstelling van Slagerij van Kampen in Apeldoorn geeft Olaf Fase, één van de bandleden, op vrijdag 4 november a.s. tussen 16.15 en 17.15 uur een workshop bij de Ereprijs in het ACEC gebouw. De Apeldoornse Popschool, Drumschool Apeldoorn en Markant slaan voor deze gelegenheid de handen ineen en maken samen met Olaf deze workshop mogelijk.

De workshop
In de workshop geeft Olaf antwoord op de vraag: hoe kun je creatief, verhalend en motorisch drummen? De oefeningen zijn gebaseerd op de drumsolo die Olaf aan het begin van de show van Slagerij van Kampen laat horen. De oefeningen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde drummers. Vanaf de zitplaats wordt gedrumd in de lucht, op de knieën en zelfs op servetjes. Voor de echte durfal is er een plaats achter het drumstel van Olaf.

Olaf Fase
Sinds mei 2014 is Olaf lid van Slagerij van Kampen. De lijst van artiesten waar Olaf Fase het podium mee heeft gedeeld, is indrukwekkend te noemen. O.a.: Waylon, Treble, Nielson, Laura Jansen en Danny de Munk. Ook drumde hij in musicals waaronder Zorro en Sisteract. Daarnaast geeft Olaf zijn kennis graag door aan drummers. Zo werkt hij al vanaf 2004 samen met Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) voor de Slagwerkkrant, het tijdschrift voor drummers in Nederland, waarin zij samen tweemaandelijks een cursus voor drummers schrijven.

Aanmelden
Op vrijdag 4 november van 16.15 tot 17.15 uur is iedereen die kan drummen of die ‘iets met drummen heeft’ welkom bij de Ereprijs in het ACEC gebouw (Roggestraat 44, Apeldoorn). De workshop is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van Markant: www.markantapeldoorn.nl. Dankzij Orpheus ontvangen deelnemers na aanmelding een korting van €5,- voor de show van Slagerij van Kampen op 4 november (vol = vol).

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?