WSV pakt drie punten tegen Overwetering

Maandag 4 mei 2015

Door Eddy van der Poel

Een doelpunt in de 7de minuut van Toby Kuhnen besliste deze wedstrijd. Een aanval over links bracht de bal bij Lars Hoekman, die fors werd aangevallen met een sliding, maar net voordat  hij werd geraakt nog de bal kon doortikken naar de vrijstaande Toby Kuhnen. Toby ging vervolgens alleen op het doel af en gaf de doelman van Overwetering geen enkele kans. Een goed moment van scheidsrechter Harmelink uit Diepenveen om voordeel te geven in plaats van af te fluiten voor de overtreding op Lars. Daarna weigerden de voorwaartsen van WSV de score verder uit te bouwen en omdat de aanvallers van Overwetering ook niet op scherp stonden, bleef het in deze wedstrijd bij 0-1.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde, maar verheugend waren de wissels van WSV. Zo kwamen Gino de Zeeuw en Toby Bruinier 20 minuten voor tijd in het veld. Daarmee werden de voorwaartse acties duidelijk beter. Nu maar hopen, dat er geen weerslag van komt. Zowel in de eerste plaats voor de spelers en daarnaast ook voor de club.

Komende zondag wacht de volgende tegenstander. Dat wordt Helios uit Deventer. Een goede ploeg, waar het niet eenvoudig van is om te winnen. De wedstrijd in Apeldoorn begint om 14.00 uur aan de Voorwaarts. Ook is hij te beluisteren via Radio Apeldoorn Sport.

Graag ontmoet ik jullie bij de wedstrijd.