WSV pakt derde zege op rij

Dinsdag 31 maart 2015

Door Eddy van der Poel

© WSV

De derde keer in dezelfde opstelling en wederom succesvol waren de elf van de technische staf van WSV. Al na drie minuten nam WSV voortvarend de leiding in deze wedstrijd tegen Lemelerveld. In Lemelerveld kwamen we aanvankelijk nog op achterstand, maar dat herhaalde zich deze zondagmiddag niet. De constante regen voor en tijdens de wedstrijd zorgde voor een triest decor. Weinig toeschouwers en een matige wedstrijd zorgden er ook nog eens voor, dat ze gelijk kregen. Aan de radio gekluisterd konden zij horen hoe de thuisploeg de beste kansen miste en steunde op een degelijk opererende verdediging.

Na rust was het gedurende 20 minuten een sterker spelend Lemelerveld, dat vooral de verdediging van WSV handen vol werk verschafte. Met Michiel van Cranenburgh beschikken we wel over een uiterst betrouwbaar sluitstuk van de verdediging. Er was een flitsende redding nodig om Lemelerveld niet langszij te zien komen. Misschien wel daardoor gesteund ging de thuisploeg beter spelen en werden al tikkend diverse kansen gecreëerd. Dat leidde in de 74ste minuut tot de 2-0. Jamarro Diks was de maker. Hij werd daartoe in staat gesteld door een prachtig steekpass van de steeds beter spelende en bepalende spelmaker Toby Kuhnen. Deze ontving dan ook terecht de complimenten van zijn ploeggenoten voor de assist. Vervolgens vergat WSV het treffen definitief af te maken. Omdat ook Lemelerveld niet meer tot het maken van doelpunten kwam, bleef het bij deze 2-0.

Nu ons maar richten op de volgende tegenstander: Achilles. Dit is de inhaalwedstrijd uit de 15de ronde, die in maart geheel werd afgelast. In Hengelo werd nog met 0-3 gewonnen. Geen garantie, dat dat ook zondag zal lukken. Andere spelers en andere omstandigheden dan in de derde wedstrijd van dit seizoen. Bovendien zijn de belangen veel groter dan toentertijd. Zoals gebruikelijk is de aftrap aan de Voorwaarts in Apeldoorn om 14,00 uur en is de wedstrijd ook live te volgen via Radio Apeldoorn Sport.

Uitslag: WSV – Lemelerveld 2 – 0