Zeepkistenrace Festival heeft alvast nieuwe datum

Vrijdag 27 maart 2020

Door Redactie

Archief | Zeepkistenrace Festival

Het is een gekke tijd. Zoals je al kon lezen, zijn er veel Apeldoornse evenementen afgelast tot in ieder geval 1 juni. Dat betekent dat veel jaarlijks terugkerende festivals en feestjes dit jaar dus waarschijnlijk niet doorgaan. Maar dat wil de organisatie van het Ensing Autoverhuur Zeepkistenrace Festival niet laten gebeuren. En dus hebben ze vast een nieuwe datum vastgelegd. Of eigenlijk 2 data zelfs: zaterdag 18 en zondag 19 juli.

Normaal is het Zeepkistenrace Festival altijd op Hemelvaartsdag, in Sportpark Orderbos. Dat zou dus op donderdag 21 mei zijn. Dit jaar zal dit dus even anders zijn. En laten we hopen dat de coronacrisis tegen die tijd weer een beetje achter de rug is. In ieder geval kan je dus de bovengenoemde data vast noteren. En de organisatie maakt er dus gelijk 2 dagen van; het eerste weekend van de zomervakantie. Sinds een paar jaar kan je er ook terecht om te kamperen, want er is een heuse festivalcamping aanwezig.

Het festival

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen meedoen met een zelfgemaakte zeepkisten meedoen aan de zeepkistenrace. Naast de races is er op het terrein ook plaats voor ander vermaak. Zo kunnen kinderen vaak klimmen, klauteren en allerlei uitdagende spelletjes doen. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de inwendige mens. Het festival trok de afgelopen jaren zo rond de 15.000 bezoekers.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!