Beste skatevrienden

29 april 2015 - 28 april 2015

Door Redactie

GEEN SKATELES IN DE MEIVAKANTIE
Op zaterdag 2 en 9 mei en op dinsdag 5 en 12 mei is er GEEN skateles in Real-X.
De laatste les voor de vakantie is op di 28 april en de eerste les na de vakantie is weer op za 16 mei.
Op de dinsdagmiddagen en zaterdagochtenden dat er geen les is, is Real-X gesloten.
Real-X is verder normaal geopend in de vakantie.

29 april – SOLIDARITY TOUR
Op woensdagmiddag 29 april organiseert Solid een leuk teenage event in Real-X met een demo van het Solid Team, tosti’s, wedstrijdje en veel goodies!
Anderen kunnen er dan ook gewoon skateboarden en komen kijken, maar als je mee wilt doen, mag je niet ouder zijn dan 15 jaar. Entree 5,-.
Wordt een superleuke middag!

24 mei – VOORONDES NK JUNIOREN
Op zondag 24 mei kan je in Real-X meedoen aan de voorrondes voor de Nederlandse Kampioenschappen Junioren. Na het succes van vorig jaar waarbij Lex van der Does als eerste eindigde, wordt er ook dit jaar weer een NK voor junioren t/m 16 jaar georganiseerd. Op 5 & 6 september is Pier 15 in Breda het strijdtoneel voor de titel dit jaar. Houd http://www.flatspot.nl/NKJR/ in de gaten voor alle details.
Nieuw dit jaar is dat je je al vooraf kunt kwalificeren voor de finaledag, als je bij de top 3 van de voorrondes eindigt. Deze worden in lokale parken gereden, zoals in Real-X. Als bij de top 3 al gekwalificeerde rijders zitten, dan schuift de uitslag automatisch op.

Je moet wel voldoen aan deze voorwaarden om mee te kunnen doen aan het NK:
Kwalificatieplek-winnaars dienen de Nederlandse nationaliteit te hebben en mogen op 6 september 2015 niet ouder te zijn dan 16 jaar.
De definitieve kwalificatiewinnaars worden in de dagen na bovenstaande voorrondewedstrijden bekend gemaakt op flatspot en de facebookpagina van het NK.

Ga maar vast oefenen dus!

6 juni – OPEN DAG – Kennismaking Zwitsalterrein
Op zaterdag 6 juni is er op het hele Zwitsalterrein veel te beleven. Je kan er die dag kennismaken met de leuke bedrijven die zich er tot nu toe hebben gevestigd. Het wordt een feestelijke dag met muziek, eten en drinken, theater, clinics, en nog veel meer waar je je ouders gerust mee naartoe kan nemen. Real-X is die dag vrij toegankelijk en er worden skateclinics gehouden voor mensen die het nog niet eerder hebben geprobeerd.
Zet ‘m alvast in je agenda!

Seeya in Real-X!
Jolien en David

Real-X – indoor fun-skatepark & shop
Email info@real-x.org
Twitter @RealXskatepark
Facebook Real-x Skatepark
Instagram realx_skatepark
Internet http://www.real-x.org

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?