10 jarig bestaan Eglesia

1 oktober 2017, om 10:30, Sprengeloo, Sprengenweg 81, Apeldoorn

Door Agenda

Eglesia, Kerk van nu, bestaat 10 jaar.

Op 1 oktober aanstaande viert Eglesia haar 10 jarig bestaan. 10 jaar geleden zijn ze met 60 volwassenen gestart. En inmiddels zijn er iedere zondag ongeveer 300 volwassenen en 120 kinderen die samen komen in de VMBO-school Sprengeloo in Apeldoorn. De bezoekers komen uit Apeldoorn en nabije omgeving en het is vooral merkbaar dat deze kerk een grote aantrekkingskracht heeft op mensen in de leeftijdsgroep van 20 tot 50. Veel jongeren en jonge gezinnen hebben in de afgelopen tijd hun plekje binnen deze kerk gevonden. Eglesia wil een plaats bieden aan iedereen die meer wil weten over de God van de Bijbel. De diensten zijn compact en toegankelijk.

Parallel aan de dienst is er een spetterend kinderprogramma voor de basisschool leeftijden en is er opvang voor de allerkleinste. Plekken waar al vroeg vriendschappen ontstaan en die zich voortzetten in de jeugdgroepen.

U bent van harte uitgenodigd om de feestelijke jubileum dienst bij te wonen op zondag 1 oktober! Om 10.30 uur staat de koffie klaar en om 11.00 uur begint de dienst.

Neem uw kinderen mee! Voor de kinderen in de basisschool leeftijd is deze ochtend een speciaal programma onder leiding van Marcel en Lydia Zimmer en voor de jongere kinderen is er opvang.

Locatie Sprengeloo

Sprengenweg 81

Apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?