100 Talentvolle Vrouwen

1 september 2014, van 19:30 tot 21:30, Lange Amerikaweg 6

Door Redactie

100 Talentvolle Vrouwen

We zijn blij te mogen aankondigen dat we zijn gestart met alweer de derde editie van ‘100 Talentvolle Vrouwen’. De website, www.100talentvollevrouwen.nl, is geactualiseerd en vrouwen die willen meedoen kunnen zich via de site weer inschrijven als deelnemer en voor de workshops. In tegenstelling tot afgelopen edities, hebben we vanaf heden een jaarprogramma. Elke eerste maandagavond -te beginnen op maandag 1 september- kunnen vrouwen deelnemen aan verrassende en inspirerende workshops. Eens per kwartaal is er tevens een netwerkavond in combinatie met een talent activiteit.

Op 1 september worden de workshops: elevator pitch, woorden voor je talent en kernkwaliteiten aangeboden. De eerste netwerkavond vindt plaats op 15 september. Aanvangstijden en locaties worden via de website bekend gemaakt, aanmelding en inschrijving kan via onze website.

‘100 Talentvolle Vrouwen’ is voor de deelnemers een gratis initiatief, waarin vrouwen worden ondersteund in hun ontdekkingsreis naar (ander) werk. Met dit initiatief krijgt het zelfvertrouwen en het lef van de deelnemende vrouwen een enorme boost. Deze ontdekkingsreis in een groep gelijkgestemde vrouwen uit de omgeving, zorgt voor steun en herkenning, leuke en nuttige contacten én plezier. Tijdens de netwerkavonden en workshops wordt toegewerkt naar een vrijwillige stagedag.

Succesvolle formule

Tijdens de eerste twee edities bleek het initiatief een groot succes te zijn. Zowel de deelnemende vrouwen, als stage-organisaties waren erg enthousiast. Er is heel veel positieve energie tijdens de workshops en andere bijeenkomsten, het zelfvertrouwen neemt toe en het netwerk breidt zich uit. Voor een aanzienlijk aantal vrouwen heeft het initiatief geleidt tot een nieuwe baan.

Deelnemer voegt waarde toe aan de maatschappij en aan het initiatief

Vanuit de organisatie achter 100 Talentvolle Vrouwen, Stichting Paraplu Apeldoorn, willen wij waarde toevoegen aan mensen en organisaties in en om Apeldoorn. De meeste activiteiten worden kosteloos en met behulp van vrijwilligers georganiseerd. Wij geloven namelijk in asynchrone wederkerigheid of zoals het vroeger heette: wie goed doet, goed ontmoet.

Meedoen?

Vrouwen uit Apeldoorn en omgeving die werk zoeken of zich willen oriënteren op verandering van werk kunnen zich aanmelden. Dat kan via de website www.100talentvollevrouwen.nl of door een mail te sturen naar info@100talentvollevrouwen.nl. Deelname is gratis.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?