100 Talentvolle Vrouwen opgefrist van start op 4 januari

4 januari 2016, van 19:30 tot 21:30, Salon 1813, Deventerstraat 13, Apeldoorn

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

100 Talentvolle Vrouwen gaat op 4 januari in volle vaart verder! In december is achter de schermen hard gewerkt en het resultaat is nu zichtbaar: een verfrist logo, een compleet nieuwe website en bijeenkomsten voor vrouwen in Apeldoorn én Barneveld.

Wat blijft is het doel en de werkwijze van 100 Talentvolle Vrouwen. Dit netwerk helpt vrouwen bij het vinden van een (andere) baan of bij het zetten van een volgende stap in hun carrière. Tijdens de (gratis) workshops leren de deelneemsters hun talenten kennen en ontwikkelen. Ook is er veel aandacht voor het presenteren van zichzelf en het zetten van de stap naar bedrijven en organisaties. Vrouwen oefenen hun vaardigheden door zelf op zoek te gaan naar een meeloopdag of stage bij een bedrijf. Daar maken ze hun talenten zichtbaar en breiden ze hun netwerk uit.

Nieuwjaars- en netwerkbijeenkomst

Op de eerste maandag van het nieuwe jaar is er een nieuwjaars- en netwerkbijeenkomst. We kijken terug op ervaringen van onze deelneemsters van de afgelopen maanden Bovendien is er een vooruitblik naar het programma van dit jaar. Deelnemers en belangstellenden zijn van harte welkom bij deze informele bijeenkomst. Deze vindt plaats bij Salon 1813, Deventerstraat 13, 7311BH Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur. De toegang is gratis, maar consumpties zijn deze avond voor eigen rekening. Registreer je op de website en meld je daarna aan voor de netwerkavond zelf.

Stichting Paraplu Apeldoorn

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen uit Apeldoorn en omgeving dat al ervaren.

Wil je een inkijkje hebben in de opzet en onze bijeenkomsten? RTV Apeldoorn heeft begin september een korte impressie gemaakt. De link naar dit filmpje is te vinden op de website. Kijk onder ‘nieuws’.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?