‘100 Talentvolle Vrouwen’ weer fris van start

7 september 2015, van 20:00 tot 22:00, Salon 1813, Deventerstraat 13,

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Op maandagavond 7 september gaat ‘100 Talentvolle Vrouwen’ weer spetterend van start voor een nieuw seizoen. Alle vrouwen die hebben deelgenomen aan de vorige editie (óf al wat langer geleden), zijn van harte welkom. Bovendien verwelkomen we graag nieuwe deelnemers: vrouwen die samen met anderen willen nadenken hun loopbaan: zoeken naar werk, switchen naar ander werk, nadenken over je talenten en die goed voor het voetlicht kunnen brengen.

Tijdens deze eerste avond geven we uitleg over de werkwijze van ‘100 Talentvolle Vrouwen’ en het programma van de komende maanden. Ook is er een kennismakingsactiviteit, die in het teken staat van talent. Nieuwsgierig? Alweer zin in de maandelijkse bijeenkomsten:? Meld je snel aan via de website: www.100talentvollevrouwen.nl. De avond vindt plaats in het centrum van Apeldoorn: bij Salon 1813, Deventerstraat 13,  7311 BH Apeldoorn. De inloop is vanaf 19.30 uur; het programma start om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Deelname is gratis; je betaalt alleen je eigen consumptie.

Stichting Paraplu Apeldoorn

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) en netwerkavonden (elk kwartaal) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen uit Apeldoorn en omgeving dat al ervaren.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer: 06 – 4894 5998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?