Opening van Bounz Apeldoorn

20 februari 2016

Door Agenda

Bounz Apeldoorn

Vanaf 20 februari kan iedereen in Apeldoorn en omgeving zich uitleven op twee immens grote trampolinevelden. Dan opent Bounz Apeldoorn haar deuren aan de Vlijtseweg 106 in Apeldoorn. Na een lange voorbereiding en een korte opbouwtijd is het dan bijna zover. Iedereen in de leeftijd vanaf 4 jaar kan heerlijk trampoline springen op een mega groot veld. Gewoon, lekker plezier maken en veel calorieën verbranden bij vrij springen, of onder gerichte begeleiding van een Bounz Master in verschillende vormen van bewegingstechnieken. Maar ook kunnen kinder- en bedrijfsfeestjes georganiseerd worden. Bounz is veelzijdig en vooral heel erg leuk.

,,Mijn naam is Janet Alberding, getrouwd en moeder van twee kinderen en eigenaar van de zelfstandige vestiging uit de franchiseorganisatie Bounz Nederland. Ruim een jaar geleden ben ik in contact gekomen met Pieter Landman, die samen met Wolter Kooistra aan het hoofd staat van Bounz Nederland. De klik was er snel. Ik wil graag iets kunnen betekenen voor het welzijn van kinderen. Bounz is daar een uitgelezen kans toe, en niet alleen voor kinderen. In de kern heeft Bounz

Nederland een maatschappelijke doelstelling die mij erg aanspreekt. Bounz wil een bijdrage leveren aan gezond leven in fysiek en sociaal opzicht. Zo is Bounz sponsor van de Stichting Orange Babies, een organisatie die zich richt op het welzijn van met HIV besmette zwangere vrouwen en baby’s in Afrika.

Bounz Apeldoorn is de 9e vestiging van Bounz. Het is de afgelopen jaren gebleken dat er erg veel belangstelling is, en de mogelijkheden nog lang niet uitgeput zijn. De samenwerking met de andere franchisenemers werkt uitstekend en maakt de groep tot een ware familie met veel enthousiasme.

Bounz Apeldoorn krijgt twee velden, één van 17 bij 12 meter en één van 17 bij 27 meter. Meer dan 650 m² springplezier! Beide velden hebben een lange tumblingbaan. Naast vrij springen zijn er mogelijkheden voor Bounz Trickz, Body Bounz, School Bounz, Dodgeball, Disco Bounz (in voorbereiding) en Peuter Bounz. Maar ook bedrijfsuitjes zijn mogelijk. Om de feestjes compleet te maken heb ik mooie combinaties kunnen maken met andere arrangementen, zoals E-kartenen GlowGolf. Compleet wordt een feest met eten bij McDonalds.

Op 20 februari openen we om 10.00 uur. Dan kan iedereen komen springen om in 30 minuten tegen een gereduceerd tarief van € 3 de smaak te pakken te krijgen. Voor de kinderen staat ranja klaar en voor de volwassenen een lekkere kop koffie. We hopen alles op tijd klaar te hebben, het is een megaklus. Maar het resultaat wat nu al te zien is, is veelbelovend!

Ik stel het erg op prijs indien u aandacht wilt geven aan de opening. Graag informeer ik u breedvoerig over mijn bedrijf. Ik ben te benaderen op telefoonnummer 06 29345621. Uitgebreide informatie is te vinden op de websites www.apeldoorn.bounz.nl of op Facebook opwww.facebook.com/bounzapeldoorn.

Hartelijke groet,

Janet Alberding.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?