8 uur overwerken

18 maart 2016 - 19 maart 2016, van 17:00 tot 03:00, Gigant

Door Redactie

Tijdens 8 Uur Overwerken voor het Goede Doel (8UO) ontdek je uit welk hout de mensheid gesneden is. Op 18 maart 2016 voegen 40 creatieven zich samen met 5 goede doelen wat leid tot een knal van jewelste. Voor helemaal niets en noppes werken deze creatieven zich van top tot teen in het spreekwoordelijke zweet om het onderste uit de kan te halen en elke mogelijke uitdaging die een goed doel hun kant op gooit op te lossen op een vernieuwende en verfrissende manier.

Voor de goede doelen betekent deze avond een unieke kans om kosteloos hun passie en kracht een boost creatieve energie te geven waarmee ze goed, beter, best voor de dag kunnen komen. Ze kunnen nieuwe wegen inslaan, huidige wegen verbreden of de wereld nu eens écht professioneel tonen welke wegen ze bewandelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of bij 8UO wordt het gekker bedacht.

Voor creatieven is dit dé mogenlijkheid om even alle remmen los te gooien, vol gas te geven en de wereld te verbeteren op een manier die het dichtst bij jouw hart ligt. Geen geld doneren, we willen jouw ideeën en passie en de daadkracht om dit om te zetten tot een concreet concept!

Gaat hiervan jouw hart harder pompen? Schrijf je dan nu in en voeg je samen met de grootste creatieve breinen van Apeldoorn op vrijdag 18 maart 2016 in Poppodium & Filmtheater Gigant.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?