Speeddaten voor het goede doel

10 maart 2016 - 25 februari 2016, Stadscafé

Door Redactie

Rotaract Apeldoorn organiseert in samenwerking met het Stadscafé de eerste speeddate-avond voor jongvolwassenen (21-35 jaar) in Apeldoorn. Dat gebeurt op donderdag 10 maart in het Stadscafé. Met de opbrengst van de avond organiseert Rotaract activiteiten voor de bewoners van verzorgingstehuis de Matenhof, zoals een high tea en een spelletjesmiddag.

Tijdens de speeddate hebben de deelnemers steeds een paar minuten om hun tafelgenoot te leren kennen. Na afloop vullen ze hun matchkaart in. Wanneer twee deelnemers daarop hebben aangegeven elkaar leuk te vinden, dan ontvangen zij de volgende dag een bericht met het mailadres van hun match. Het vervolg is dan aan henzelf.

Hoewel de speeddate-avond is gericht op singles tussen de 21 en de 35 jaar, mag iemand die nét wat jonger of ouder is zich ook aanmelden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen per leeftijdsgroep, wordt er eventueel een splitsing gemaakt op leeftijd, zodat de deelnemers zoveel mogelijk iemand van hun eigen leeftijd kunnen daten.

Deelname aan de speeddate-avond kost 12,50 euro, en dit is inclusief een eerste drankje. Opgeven kan via de website van Rotaract Apeldoorn. http://apeldoorn.rotaract.nl/speeddate-event

Rotaract Apeldoorn

Rotaract Apeldoorn zet zich middels activiteiten in en rondom Apeldoorn in voor de maatschappij. We steken graag de handen uit de mouwen en organiseren daarnaast acties en evenementen, waarvan de opbrengst altijd gaat naar lokale goede doelen. Rotaract Apeldoorn bestaat uit een groep van circa vijftien jongvolwassenen die graag een zinvolle bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Rotaract is in 151 landen actief en in Nederland zijn er zo’n 450 leden verspreid over ruim 40 lokale serviceclubs. Voor meer informatie over Rotaract Apeldoorn kijkt u op http://apeldoorn.rotaract.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?