Big Muffin and the Fab 3

6 maart 2016, Bluescafé Apeldoorn

Door Agenda

Big Muffin and the Fab 3 komen uit de omgeving van Rotterdam en zijn:
Ron de Beus (zang/gitaar),
Paul Heyne (drums),
Peter van der Stelt (gitaar/zang) en
Frans de Jong (bas/zang).
De eerste drie mannen hebben jarenlang veel opgetreden onder de naam the Fusebusters en Frans kunt u van onder andere the Mickey Rat Bluesband kennen. In totaal goed voor zo’n 100 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Inmiddels zijn we ongeveer twee jaren samen aan het spelen en hebben een aantal optredens achter de rug. Onze demo van een jaar geleden is te beluisteren op Soundcloud en in maart/april staat een nieuwe studiogang op de planning om weer een aantal opnames te maken.
Geïnspireerd door de blues presenteren we onder andere nummers van Robben Ford, ZZ-Top, Gov’t Mule, Ronnie Earl, Albert Collins en John Hiatt. Maar ook Marvin Gaye ontbreekt niet. Rythm ’n Blues met uitstapjes naar jazz, soul en funk dus eigenlijk. Als ondergrond de strakke ritmesectie met daarnaast degelijk slaggitaarwerk en soms flamboyante gitaarsolo´s gecompleteert door de al dan niet meerstemmige zang is hetgene wat we brengen.  Door onze eigen sound en muziekkeuze proberen we ons te onderscheiden. De muziekkeuze en ons enthousiasme hebben al menig voetje doen bewegen en handen op elkaar doen komen. Het bijwonen van een optreden van Big Muffin and the Fab 3 is volgens de meeste van onze bezoekers een prettige tijdsbesteding.
Op onze website www.bigmuffinandthefab3.nl en ook You Tube zijn een paar video’s geplaatst, zodat een beetje gesnuffeld kan worden aan wat we live zoal doen.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?