Meer leren over autisme

6 april 2016

Door Redactie

 

Mensen met vragen of interesse op het gebied van autisme kunnen komende woensdag, 6 april, terecht bij ‘ontdek autisme’. Ouders worden tijdens deze bijeenkomst meegenomen op een ontdekkingstocht in de doorgaans onzichtbare beleving van autisme. Oprichter Jasper Kok-Roosjen werkt hierbij samen met diverse ervaringsdeskundige trainers, die vanuit hun eigen beleving kennis delen. Deelnemers reageren enthousiast en zeggen meer inzicht in en begrip te hebben gekregen.

Er zijn 3 tijdstippen waarop aan dit circuit kan worden deelgenomen:
13.00-13.45
14.00-14.45
15.00-15.45

Ouders kunnen zich aanmelden via: www.ontdekautisme.nl/azom. Let op vol=vol

Daarnaast heeft de organisatie enkele zorgaanbieders gevraagd om die dag aanwezig te zijn en ouders te woord te staan wat er qua zorg mogelijk is.

,,In de eerste week van april is het week van autisme. Aangezien er nog niet veel gebeurd in Apeldoorn hebben wij besloten om iets te gaan organiseren, speciaal bedoeld voor ouders van kinderen met ASS”, meldt Jolanda Berends. ,,Als moeder van 2 kids met ASS weet ik hoe lastig het is om juiste hulp te krijgen die aansluit bij je kind. Ook hoe het is om ASS te hebben was mij onbekend.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?