10e Spirit of Winter

15 november 2017 - 19 november 2017, van 10:00 tot 17:00, Paleis het Loo, Koninklijk Park 1, Apeldoorn

Door Agenda

Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo! De 10e editie van Spirit of Winter maakt van 15 tot en met 19 november de warmste winterdagen van het jaar.
Vijf dagen lang vind je hier ruim 150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers, trendsetters en nog veel meer. ‘The most wonderful time of the year’ begint op Spirit of Winter!

Geniet op eén van de verwarmde terrassen van een warm drankje en een home-made lekkernij. Of schuif aan bij een kookdemonstratie waar onze chef-koks laten zien hoe jij deze feestdagen de sterren van de hemel kookt! Knapperende vuurtjes, duizenden lichtjes, live muziek en het brede aanbod van onze standhouders staan garant voor onvergetelijke winterse gezelligheid.

Tijdens de Spirit of Winter heb je met jouw entreebewijs voor het evenement ook toegang tot Paleis het Loo en haar tuinen. Boek je kaarten online met korting op www.spiritofwinter.nl

Beleef ook Spirit of Winter by Night op vrijdag 17- en zaterdag 18 november van 17.00 tot 21.00 uur. Paleis gesloten.
Kijk voor het programma, de deelnemers en meer informatie op www.spiritofwinter.nl

Data & openingstijden:
Woensdag 15 november t/m zondag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur.
Spirit of Winter ‘by Night’: vrijdag 17 en zaterdag 18 november van 17.00 tot 21.00 uur (dagkaarten voor vrijdag en zaterdag zijn ‘s avonds ook geldig, paleis gesloten).

Voorverkoop extra voordelig:
Tickets met korting (vanaf augustus) via www.spiritofwinter.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?