13 juni 2013 presentatie boek “De cirkel is rond”, Sjaan van der Gaauw en Hilde Traas in Hotel Oranjeoord Hoog Soeren.

13 juni 2013, om 15:30, de Country Lounge Hotel Oranjeoord

Door Agenda

http://www.sjaanmedium.nl/

Medium Sjaan van der Gaauw – bekend van tv-programma Het Zesde Zintuig en als gast in de TROS TV Show van Ivo Niehe presenteert haar eerste boek “De Cirkel is rond” op 13 juni in Hotel Oranjeoord Hoog Soeren. Een boeiende biografie geschreven door Hilde Traas over het leven van Sjaan van der Gaauw.

In deze boeiende biografie van Sjaan van der Gaauw schroomt ze zich niet haar leven te delen met de lezers van dit boek. Haar leven staat in het teken van vechten tegen haar gave als medium, niet willen accepteren dat ze over bijzondere talenten beschikt. Haar jeugd wordt er negatief door beïnvloed en als ze ook later niet wil toegeven aan haar spirituele krachten heeft dit gevolgen voor haar gezondheid.

Sjaan onthult of de cirkel nu werkelijk rond is en of ze haar bestemming heeft bereikt.

De boek presentatie wordt muzikaal ondersteunt door Haiko Fertig van MuziekRaakt. Voor deze unieke gelegenheid  heeft Sjaan voor de eerste lezers van haar boek een persoonlijke boekenlegger gemaakt die na de presentatie worden uitgereikt.

U bent welkom op donderdag 13 juni 2013 vanaf 15:30uur in de Country Lounge Hotel Oranjeoord, Hoog Soeren 134, 7346 AH Hoog Soeren.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?