13 november: Effe Belle improviseert Cheers

13 november 2015 - 6 november 2015, om 20:00, Artcafé Sam Sam

Door Redactie

Op vrijdagavond 13 november speelt improvisatievereniging Effe Belle een unieke voorstelling gebaseerd op de klassieke comedyserie Cheers. De gezellige theaterzaal van Art Café Sam-Sam wordt omgetoverd tot de buurtkroeg Cheers. Jij bent daar deze avond te gast!

De acteurs van Effe Belle spelen de stamgasten van deze kroeg. Wat ze gaan spelen, dat weten ze niet. Het is improvisatie dus jij bepaalt wie zij zijn, waarom ze avond aan avond in de kroeg zitten, wat ze voor elkaar verborgen houden en welke geheimen er allemaal verborgen worden gehouden. Maak mee hoe de stamgasten worstelen met grote en grote problemen, hoe ze ten onder dreigen te gaan, of juist boven zichzelf uitstijgen. Een avondje Cheers is een avondje ontspannen genieten van het alledaagse gedoe van mensen zoals jijzelf.

Een improvisatievoorstelling van Effe Belle is altijd verrassend en staat garant voor veel hilariteit en ontroerende momenten. Deze voorstelling wordt maar één keer gespeeld en het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Over Effe Belle
Improvisatievereniging Effe Belle bestaat meer dan 15 jaar. De groep, met 14 leden, is al jaren actief in Apeldoorn. Iedere dinsdag hebben zij hun vaste training in Markant en spelen 6 keer per jaar in hun thuisbasis: Art Café Sam-Sam

De voorstelling Cheers is te zien op vrijdagavond 13 november in Art Café Sam-Sam,
Van Kinsbergenstraat 17 in Apeldoorn.
Aanvang is 20:30 uur.
Zaal open 20:00u. Entree € 5,-

Informatie en reserveren via de website van Effe Belle: http://www.effebelle.org
Op de hoogte blijven van Effe Belle via facebook: http://www.facebook.com/Effebelle

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?